Prijava korisnika


Izgubljena šifra?
Zaboravljeno korisničko ime?
Niste registrirani? Registracija

Košarica
Vaša košarica trenutno je prazna.

Komentari i pitanja

.:PILATES::.::AEROBIC::.::FITNESS:.

Anketa

Da li će se Filip Pejić ponovo boriti u UFC-u?
 

Vicevi o Chuck Norrisu

Vuvuzele

Chuck Norris je dosadio vuvuzelama!

Miss Nokaut p.s.

Dana White osigurao privatni otok, borci neće znati kamo putuju
   

Predsjednik UFC-a nije se obeshrabrio kada je naišao na brojne kritike zbog nastavka organiziranja eventa u jeku pandemije koronavirusa..

Predsjednik UFC-a Dana White otkrio je, kako je i obećao,popis borbi za UFC 249 koji će se održati u noći s 18. na 19. travnja. No osim samog popisa borbi na eventu, koji će predvoditi Tony Ferguson i Justin Gaethje, White je otkrio i nekoliko velikih stvari koje je UFC pripremio u doba kada je koronavirus blokirao kompletan sport.

Ne samo da će održati event 18. travnja, White je obećao da će u iduća dva mjeseca svakog vikenda organizirati borbe na toj istoj lokaciji, a nakon toga će uključiti i borce iz inozemstva koji trenutačno nemaju pravo izlaska iz svojih domovina. Za te međunarodne borbe White je osigurao privatni otok!

"Mjesto gdje će se održati event 18. travnja rezervirao sam na iduća dva mjeseca. Osim toga osigurao sam i privatni otok. Imam otok. Infrastruktura se trenutačno postavlja i na tom otoku ćemo organizirati međunarodne borbe. Kada počnemo s eventom 18. travnja, nastavit ćemo pumpati evente, domaće i međunarodne", otkrio je Dana White, koji i dalje skriva lokaciju na kojoj će se održati UFC 248 te otkriva da ni sami borci neće znati kamo idu na dan putovanja.

"Dovest ćemo sve borce na jedno mjesto i onda ćemo ih prevesti na tu lokaciju. Ni oni sami neće znati kamo idu", kazao je White.

Kritike zbog nastavka organiziranja borbi pod kojima se našao očito nisu pokolebale predsjednika UFC-a. Štoviše, samo su ga dodatno motivirale da u jeku pandemije koronavirusa osigura lokacije eventa na kojima se borbe nesmetano mogu održavati iz tjedna u tjedan.

UFC 249 - FIGHT CARD:

Tony Ferguson - Justin Gaethje (za titulu privremenog prvaka lake kategorije)

Jessica Andrade - Rose Namajunas

Vicente Luque - Niko Price

Jeremy Stephens - Calvin Kattar

Francis Ngannou - Jairzinho Rozenstruik

Uriah Hall - Ronaldo Souza

Greg Hardy - Yorgan De Castro

Alexander Hernandez - Omar Morales

Marlon Vera - Ray Borg

Khama Worthy - Michael Johnson

Sijara Eubanks - Sarah Moras

Ryan Spann - Sam Alvey

.

Izvor-autor: GOL.hr