Prijava korisnika


Izgubljena šifra?
Zaboravljeno korisničko ime?
Niste registrirani? Registracija

Košarica
Vaša košarica trenutno je prazna.

Komentari i pitanja

.:PILATES::.::AEROBIC::.::FITNESS:.

Anketa

Da li će se Filip Pejić ponovo boriti u UFC-u?
 

Vicevi o Chuck Norrisu

Supermen

Kad djeca idu na spavanje nose piđamu Supermena. Kad Supermen ide na spavanje on nosi piđamu Chuck Norrissa...

Miss Nokaut p.s.

Floydu Mayweatheru umro stric Roger bivši svjetski boksački prvak
Nakon bivše djevojke i majke njegove djece Floyd Mayweather ostao je i bez strica Rogera Mayweathera. VIDEO

Floyda Mayweathera Jr. u svega nekoliko dana pogodile su dvije tragedije, prvo je prije tjedan dana saznala kako su pronašli beživotno tijelo njegove bivše djevojke i majke njegovo troje djece Josie Harris, a u utorak je Floyda zauvijek napustio njegov stric Roger Mayweather.

Roger je bivši svjetski boksački prvak koji je sa svojim bratom Floydom Mayweatherom Seniorom izgradio nezaboravnu karijeru svog nećaka Floyda. Posljednjih godina Roger je imao velikih problema sa zdravljem i vodio je bitku s dijabetesom. Nedugo nakon objave njegove smrti stigla je reakcija iz Mayweather Promotionsa, a s njom i poruka Floyda Mayweathera.

"Floyd Mayweather s boksačkim svijetom oplakuje smrt svog strica, bivšeg svjetskog prvaka i legendarnog trenera Rogera Mayweathera. Smrt je stigla nakon duge bitke s dijabetesom."

Rođen u Grand Rapidsu (Michigan), Roger Mayweather bio je svjetski prvak u dvije težinske kategorije. Osvajao je titule u superperolakoj, poluvelteru i velteru. Tijekom gotovo pa 20-godišnje karijere ostvario je 59 pobjeda i borio se s imenima poput Julija Cesara Chaveza i Pernella Whitakera.

Sa svojim bratom Floydom Seniorom izgradio je karijeru svog nećaka Floyda. Njega je iz kuta vodio u nekim nezaboravnim i važnim trenucima koji su dio boksačke povijesti. Roger je također brat Jeffa, bivšeg boksača, a danas trenera.

izvor: gol.hr