Prijava korisnika


Izgubljena šifra?
Zaboravljeno korisničko ime?
Niste registrirani? Registracija

Košarica
Vaša košarica trenutno je prazna.

Komentari i pitanja

.:PILATES::.::AEROBIC::.::FITNESS:.

Anketa

Da li će se Filip Pejić ponovo boriti u UFC-u?
 

Vicevi o Chuck Norrisu

Vuvuzele

Chuck Norris je dosadio vuvuzelama!

Miss Nokaut p.s.

OMEGE USPJEŠNE NA PRVOM KRUGU HRVATSKOG PRVENSTVA U KICKBOXINGU

07. ožujka 2020.god u Đakovu održan prvi dio Hrvatskog Prvenstva u kickboxingu u disciplinama Point Fightingu (kadeti, seniori) i K1 (juniori, seniori).

07. ožujka 2020. godine u Đakovu održan je prvi dio Hrvatskog Prvenstva u kickboxingu u disciplinama Point Fightingu (stariji kadeti, seniori) i K1 (juniori, seniori).

Brodske omege su nastupili u PF s jednim seniorom i dva starija kadeta i sva trojica su uspjeli osvojiti medalju.

ADAM HERCOG -   2. mjesto  PF senior -63 kg. Ponovilo se prošlogodišnje finale isti protivnik ali na žalost isti završetak. Kako je Adam na fakultetu i na žalost s malim brojem treninga ovo je za sada maximum s kojim smo zadovoljni.

STJEPAN ANDRIĆ -  3. mjesto PF stariji kadet +69 kg. Unatoč zdravstvenim problemima koje je imao cijeli tjedan izašao je na tatami. U prvoj borbi kreće loše po nas i gubimo prvu rundu 4-1. U drugoj rundi mijenjamo taktiku, Stjepan dodaje gas i pobjeđujemo borbu 11-7. U polufinalu protiv budućeg Prvaka Hrvatske nije išlo te se moralo čestitati boljem.

NOA REPIĆ – 3. mjesto PF stariji kadet -57 kg. Debitantski nastup u ovoj disciplini i dolazi do brončane medalje.

Idući nastup KBK „Omege“ je na Balkanskom Kupu u Tešnju koji će nam ujedno biti i generalka za drugi dio Hrvatskog Prvenstva koje se održava u travnju u Zadru.

g.o.