Prijava korisnika


Izgubljena šifra?
Zaboravljeno korisničko ime?
Niste registrirani? Registracija

Košarica
Vaša košarica trenutno je prazna.

Komentari i pitanja

.:PILATES::.::AEROBIC::.::FITNESS:.

Anketa

Da li će se Filip Pejić ponovo boriti u UFC-u?
 

Vicevi o Chuck Norrisu

Lovacka prica

Chuck Norris je ispričao lovačku priču po istinitom događaju...

Miss Nokaut p.s.

Filip Hrgović pobjedio bivšeg dvostrukog izazivača u trećoj rundi
Hrgović u desetoj profi borbi ostvario najveću pobjedu karijere. Erica Molinu bivšeg dvostrukog izazivača nokautirao u trećoj rundi.
Filip Hrgović obranio je pojas WBC internacionalnog prvaka teške kategorije nakon što je u trećoj rundi slavio protiv Moline. Njegova pobjeda izazvala je burnije reakcije fanova, ali i predsjednika WBC-a Mauricija Sulaimana.

"Ja ga nisam namjerno udarao u potiljak. Tamo sam ga pogodio jer je okretao leđa i bježao od meča. Udarci su bili legalni, tu je sudac čiji je posao to ocijeniti i kazniti ako je potrebno."

„Mislim da sam spreman na apsolutno svakog protivnika. Od samog početka svoje karijere želim se borim protiv samog vrha teške kategorije i nadam se da će netko od tih ratnika prihvatiti izazov mladog momka iz Hrvatske“, izjavio je Filip', a na sljedeći pitanje da li može postati svjetskim prvakom u 2020, odgovorio je ovo:

„Sve je moguće. Mogu postati svjetski prvak u idućih par mečeva ili možda to neću nikad postati. Ovo je opasan sport, ali ja sam uvjeren u svoje vještine i u svoj tim.“

f.i.