Prijava korisnika


Izgubljena šifra?
Zaboravljeno korisničko ime?
Niste registrirani? Registracija

Košarica
Vaša košarica trenutno je prazna.

Komentari i pitanja

.:PILATES::.::AEROBIC::.::FITNESS:.

Anketa

Da li će se Filip Pejić ponovo boriti u UFC-u?
 

Vicevi o Chuck Norrisu

Sahara

Chuck Norris je prije radio kao drvosječa. U prašumi koja se zove Sahara.

Miss Nokaut p.s.

Hrvatski savez tradicionalnog Hapkida - SEMINAR
Dana 06.07.2019. godine Hrvatski savez tradicionalnog Hapkida organizira u Sesvetama, Ljudevita Posavskog 13 u dvorani „Acta Teama“, seminar samoobrane po principima Hapkido vještine i srodnih borilačkih vještina.

Dana 06.07.2019. godine Hrvatski savez tradicionalnog Hapkida organizira u Sesvetama, Ljudevita Posavskog 13 u dvorani „Acta Teama“, seminar samoobrane po principima Hapkido vještine i srodnih borilačkih vještina.

Seminar će se održati u vremenu od 10,00 do 14,00 sati te je slobodan ulaz svim posjetiteljima kao i praktičarima i ljubiteljima borilačkih vještina, a za napomenuti je da je seminar besplatan.  Cilj seminara je upoznavanje i druženje ljubitelja i praktičara borilačkih vještina te promicanje borilačkih vještina među najmlađima te je također cilj ovog seminara borilačkim vještinama protiv nasilja, a koji je u posljednje vrijeme eskalirao na javnim mjestima i javnim prijevozima i općenito u društvu. Na ovome seminaru podučavati će se obrane od golorukog napadača, vještina samoobrane od noža, pištolja, a posebno će biti istaknuta vještina rada sa malim štapićem, tzv. „jawarom“ ili „kubotan“ koji može poslužiti svakodnevno kao mali privjesak, a izuzetno je koristan poglavito kod žena i djece za samoobranu. Još jednom je za naglasiti da je cilj seminara pokazati kako bismo vježbanjem postigli čim kvalitetniji i zdraviji život, a poglavito vježbanjem vještine koja nam može poslužiti kada smo utrenirani da izbjegnemo i sam sukob, a ukoliko je nužno da se možemo zaštititi ili pomoći sebi ili drugima. Na seminaru će nazočiti majstori i praktičari iz susjednih država kao i država EU, a ovom prilikom u posjetu će nam doći i policijski službenici iz Koreje koji prakticiraju Hapkido vještinu te će se pridružiti vježbanju.

U svezi narečenog, možemo reći da je lightmotiv (misao vodilja) ovog seminara kao što smo naveli, borilačkim vještinama protiv nasilja. Pozivamo vas radi toga, dođite i priključite se vježbanju i proučavanju borilačkih vještina te nakon seminara i ugodnom druženju.

 

Hrvatski savez tradicionalnog Hapkida.