Prijava korisnika


Izgubljena šifra?
Zaboravljeno korisničko ime?
Niste registrirani? Registracija

Košarica
Vaša košarica trenutno je prazna.

Komentari i pitanja

.:PILATES::.::AEROBIC::.::FITNESS:.

Anketa

Da li će se Filip Pejić ponovo boriti u UFC-u?
 

Vicevi o Chuck Norrisu

Sahara

Chuck Norris je prije radio kao drvosječa. U prašumi koja se zove Sahara.

Miss Nokaut p.s.

Borilački spektakl u Splitu krajem srpnja
Splitski jujitsu klub Uragan nastavlja svoju tradiciju već 17-tu godinu zaredom organizacijom velikog borilačkog natjecanja Svjetske Genshinkan federacije..

Splitski jujitsu klub Uragan nastavlja svoju tradiciju već 17-tu godinu zaredom organizacijom velikih borilačkih natjecanja pa će tako krajem srpnja ove godine ugostiti vrhunske jujitsu i grappling borce iz Hrvatske, Mađarske, BiH, Srbije, Rusije, Njemačke, Crne Gore, Španjolske, Poljske, Austrije, SAD-a, Irana, Izraela, i drugih država na službenom Svjetskom prvenstvu u jujitsi u organizaciji Svjetske Genshinkan federacije.

Mnogo je već međunarodnih projekata iza ovog splitskog kluba koji predano iz godine u godinu pomiče organizacijske i sportske granice. 

U početku su to bili međunarodni turniri u jujitsi, borilački kampovi, europski i svjetski jujitsu kupovi pa prvenstva a potom i Svjetske igre borilačkih sportova.

Kvalitetne organizacije i dobra posjećenost (od kojih posebno treba istaknuti više 5000 posjetitelja i jako dobre mečeve u makedonskom Velesu) te do sada 4 održane priredbe profesionalnih kickboksing i MMA mečeva pod okriljem FNCL promocije (čiji je promotor i organizator JJK Uragan), bili su sjajna preporuka za ruske promotore koji nastavljaju splitsku priču.

Prije točno osam godina JJK Uragan započeo je projekt Međunarodne Kuće slave borilačkih sportova (IHoF), vrlo zahtjevne ali prestižne organizacije dodjele priznanja velikanima borilačkih sportova i ostalim zaslužnicima uz pokroviteljstvo i suradnju sa čak 77 međunarodnih federacija i saveza borilačkih sportova.

Svakako osim respekta za sportske uspjehe, organizacije i rezultate, vrijedi istaknuti i činjenicu da je JJK Uragan u turističkom smislu uspješno promovirao Split, Dalmaciju i Hrvatsku kroz brojne nastupe na borilačkim priredbama u svijetu te da je u zadnjih 17 godina u gradu Splitu gostovalo više od 7000 sportaša odnosno posjetitelja dok je kroz IHoF projekt grad pod Marjanom ugostio borilačke (i holivudske) velikane poput  Dona Wilsona, Billa Wallacea, Dana Inosanta, Ray Sefa, Ernesta Hoosta, Jeromea Le Bannera, Petera Aertsa, Semmya Schilta te mnoge druge borilačke legende i stručnjake.  

Ove godine u sportskoj dvorani na Visokoj očekuje se dolazak preko 200 natjecatelja iz 20-ak država svijeta koji će se okušati u japanskoj jujitsi, grapplingu, MMA-u i kobudo. Posebno će biti atraktivan jujitsu i grappling turnir na kojeg dolaze jake reprezentacije SAD-a, Rusije, Hrvatske, Crne Gore, Austrije, Srbije i ostalih konkurenata a interes za samo natjecanje kako se bliži datum održavanja je sve veći.

Vrijedi pozdraviti i činjenicu da će tijekom organizacije IHoF gala večere u splitskoj oazi Perivoju biti opet tradicionalno organizirana donatorska večera za udrugu "Anđeli" iz Splita.

Dovoljno razloga za podržati ovaj veliki sportski projekt i hrvatske borce koji će nastupiti na ovom natjecanju u iznimno žestokoj konkurenciji!

.

IZVOR I ORGANIZACIJA: Hrvoje Znaor  [ Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ]